Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
Placki dyniowe z kozim serem i rozmarynem
Rozmaryn, Olej rzepakowy, dynia, Imbir, Mąka PSZENNA, Pieprz czarny, Proszek do pieczenia, Sól, JAJA kurze, Ser kozi (MLEKO kozie, kultury bakterii fermentacji mlekowej)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 482 kJ/115 kcal |
Tłuszcz: 6,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 11,3 g w tym cukry: 0,4 g |
Błonnik: 1,5 g |
Białko: 3,4 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.