Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Less Gluten
Placki jaglane z twarogiem i jagodami, jogurt waniliowy
Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), JOGURT naturalny 2% tł., Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), Mąka kukurydziana, Mąka ziemniaczana, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, SER twarogowy półtłusty, Jagody, Kasza jaglana, MLEKO spożywcze 2% tł., JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 633 kJ/629 kcal |
Tłuszcz: 21,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,9 g |
Węglowodany: 78,7 g w tym cukry: 44,0 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 29,8 g |
Sól: 1,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.