Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.11
-
Less Gluten
Placki kefirowe z kremem czekoladowo-śliwkowym, brzoskwinia
Kakao surowe (kakao ziarna kruszone surowe 100 %), Mięta, Brzoskwinia, Cukier trzcinowy, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Śliwki, Cynamon, Kefir 2% tłuszczu (MLEKO pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych), Mąka kukurydziana, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, JAJA kurze
Alergeny
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.