Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
-
Less Gluten
Placki kukurydziane z mozzarellą, gulasz warzywny
Bazylia, Tymianek, Kukurydza, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Proszek do pieczenia, Papryka słodka, Mąka kukurydziana, Kurkuma, Czosnek, Ziele angielskie, Sól, Cebula biała, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Marchew, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukinia, Cukier, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 726 kJ/891 kcal |
Tłuszcz: 36,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,6 g |
Węglowodany: 115,5 g w tym cukry: 31,2 g |
Błonnik: 19,5 g |
Białko: 33,6 g |
Sól: 5,3 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.