Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28 Star
  • Less Gluten

Placki kukurydziane z mozzarellą i gulaszem warzywnym

Bazylia, Tymianek, Kukurydza, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Proszek do pieczenia, Papryka słodka, Mąka kukurydziana, Kurkuma, Czosnek, Ziele angielskie, Sól, Cebula biała, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Marchew, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukinia, Cukier, JAJA kurze

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 047 kJ/489 kcal
Tłuszcz: 19,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g
Węglowodany: 64,5 g
w tym cukry: 19,9 g
Błonnik: 11,4 g
Białko: 18,3 g
Sól: 2,8 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: