Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28 Star
  • Less Gluten

Placki kukurydziane z mozzarellą i gulaszem warzywnym

Kukurydza, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Papryka czerwona, Cukinia, Marchew, Ser mozzarella (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrobiologiczna, skrobia ziemniaczana), Mąka kukurydziana, JAJA kurze, Cebula biała, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Bazylia, Czosnek, Proszek do pieczenia, Cukier, Sól, Papryka słodka, Tymianek, Ziele angielskie, Kurkuma, Pieprz czarny, Liść laurowy

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
2 047 kJ/489 kcal
Tłuszcz: 19,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,4 g
Węglowodany: 64,5 g
w tym cukry: 19,9 g
Błonnik: 11,4 g
Białko: 18,3 g
Sól: 2,8 g

Alergeny

  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: