Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
Placki musli z ananasem i masłem orzechowym, twarożek waniliowy, mandarynka
Mandarynka, Cukier, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Pasta z orzeszków ziemnych (ORZESZKI ZIEMNE prażone, ORZESZKI ZIEMNE kawałki), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Płatki OWSIANE, Proszek do pieczenia, Ananas, JAJA kurze, Miód pszczeli, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 903 kJ/216 kcal |
Tłuszcz: 7,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 34,0 g w tym cukry: 9,0 g |
Błonnik: 3,5 g |
Białko: 9,5 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.