Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.66
Placki orkiszowe z karmelem z daktyli i płatkami migdałów, mus jabłkowy
Mięta, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), MIGDAŁY w płatkach, jabłko, Olej rzepakowy, Cukier, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), JOGURT naturalny 2% tł., Mąka ORKISZOWA, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 629 kJ/628 kcal |
Tłuszcz: 20,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,4 g |
Węglowodany: 94,3 g w tym cukry: 31,8 g |
Błonnik: 12,1 g |
Białko: 20,7 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.