Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.88
Placki owsiane z przyprawami korzennymi, jogurt śliwkowy, pomarańcza
Mięta, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Śliwki, Kakao, Ksylitol, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MLEKO spożywcze 2% tł., Płatki OWSIANE, Przyprawa do piernika (cukier, cynamon, goździki, kakao, owoc kolendry, ziele angielskie, gałka muszkatołowa), Skórka pomarańczowa kandyzowana, JAJA kurze, Pomarańcza
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 982 kJ/235 kcal |
Tłuszcz: 5,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 44,6 g w tym cukry: 20,3 g |
Błonnik: 5,8 g |
Białko: 12,2 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.