Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.39
-
Less Gluten
Placki ryżowo-kokosowe z gorzką czekoladą, sos z owoców leśnych
Wiórki kokosowe, Jagody, Maliny, Truskawki, Cukier, JOGURT naturalny 2% tł., Mąka kokosowa, Mąka ryżowa, Olej rzepakowy, Soda oczyszczona, JAJA kurze, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), MLEKO spożywcze 2% tł.
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 347 kJ/322 kcal |
Tłuszcz: 11,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,6 g |
Węglowodany: 40,0 g w tym cukry: 9,9 g |
Błonnik: 11,2 g |
Białko: 13,1 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.