Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
-
Less Gluten
Placki serowo-gruszkowe, jogurt z miodem, winogrona
Mięta, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Gruszka, Kardamon, Mąka kukurydziana, Mąka ryżowa, SER twarogowy półtłusty, JAJA kurze, Winogrona ciemne
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 455 kJ/348 kcal |
Tłuszcz: 8,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 51,3 g w tym cukry: 20,9 g |
Błonnik: 3,3 g |
Białko: 17,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.