Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Less Gluten
Placki z cukinii, dip tzatziki, rzodkiewka z roszponką
Rzodkiewka, Roszponka, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pieprz czarny, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Koperek, Ogórek zielony, Mąka PSZENNA, MLEKO spożywcze 2% tł., Cebula biała, cukinia, JAJA kurze, Nasiona słonecznika
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 1 791 kJ/428 kcal |
Tłuszcz: 17,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,5 g |
Węglowodany: 50,0 g w tym cukry: 8,8 g |
Błonnik: 6,9 g |
Białko: 19,8 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.