Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.12
-
Less Gluten
-
Less Carb
Placki z cukinii, twarożek ze szczypiorkiem, guacamole z pomidorami
Cebula czerwona, Kurkuma, SER twarogowy półtłusty, Pieprz czarny, Ziemniaki, JAJA kurze, cukinia, Cebula biała, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Mąka kukurydziana, Kiełki słonecznika, Oliwa z oliwek, Sok z limonki świeżo wyciskany, Kolendra, Sól, Olej rzepakowy, Czosnek, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Salsa chipotle (papryka chipotle, woda, sos pomidorowy, ocet, olej roślinny, sól, cebula, czosnek, cukier, przyprawy), Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 613 kJ/385 kcal |
Tłuszcz: 18,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g |
Węglowodany: 36,6 g w tym cukry: 7,7 g |
Błonnik: 6,4 g |
Białko: 18,7 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.