Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.23
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Placki z dyni i batatów z pistacjami i salsą chipotle
Salsa chipotle (papryka chipotle, woda, sos pomidorowy, ocet, olej roślinny, sól, cebula, czosnek, cukier, przyprawy), ORZECHY PISTACJOWE, Mąka ziemniaczana, Olej rzepakowy, Papryka wędzona, Pieprz czarny, Proszek do pieczenia, Sól, Batat, Cebula biała, Dynia, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 432 kJ/103 kcal |
Tłuszcz: 3,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 16,3 g w tym cukry: 3,6 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 3,1 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- jaja
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.