Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Placki ziemniaczane z wędzonym łososiem; pomidorki, ogórek, sos musztardowy
Roszponka, Cebula biała, Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Miód pszczeli, Pomidorki daktylowe, Ziemniaki, Szczypiorek, JAJA kurze, Sól, Koperek, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Mąka ziemniaczana, Mąka kukurydziana, Olej rzepakowy, Ogórek zielony, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 981 kJ/234 kcal |
Tłuszcz: 14,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 19,8 g w tym cukry: 1,4 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 7,4 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.