Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.58
Placuszki czekoladowe, twarożek waniliowy, mus wiśniowy
Cukier, Mąka ziemniaczana, Wiśnie, Olej rzepakowy, Kakao, Mąka PSZENNA, MAŚLANKA, MLEKO spożywcze 2% tł., Olej rzepakowy, Soda oczyszczona, JAJA kurze, Miód pszczeli, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty, Wiórki kokosowe
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 102 kJ/263 kcal |
Tłuszcz: 12,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g |
Węglowodany: 30,4 g w tym cukry: 7,4 g |
Błonnik: 1,3 g |
Białko: 7,6 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.