Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.08
Placuszki czekoladowo-gryczane z miętą, twarogiem i orzechami nerkowca, mus malinowy
ORZECHY NERKOWCA, Kakao surowe (kakao ziarna kruszone surowe 100 %), Cukier, JAJA kurze, Kakao, Mąka gryczana, MAŚLANKA, Soda oczyszczona, Sok z cytryny, Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Mięta, Wiśnie, SER twarogowy chudy, Maliny
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 008 kJ/241 kcal |
Tłuszcz: 7,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 37,7 g w tym cukry: 19,7 g |
Błonnik: 6,0 g |
Białko: 11,8 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.