Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63
Placuszki dyniowe, twarożek waniliowy, sos z owoców leśnych
Jagody, Maliny, Truskawki, Olej rzepakowy, JOGURT naturalny 2% tł., Ksylitol, Mąka ORKISZOWA, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, Dynia, JAJA kurze, Miód pszczeli, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 076 kJ/496 kcal |
Tłuszcz: 18,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,3 g |
Węglowodany: 63,5 g w tym cukry: 18,0 g |
Błonnik: 7,6 g |
Białko: 24,7 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.