Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.63
Placuszki jogurtowe z syropem klonowym i orzechami pekan, prażone jabłka z cynamonem
Syrop klonowy, Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Cynamon, jabłko, ORZECHY PEKAN, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), JOGURT naturalny 2% tł., Mąka ORKISZOWA, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 540 kJ/368 kcal |
Tłuszcz: 9,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 61,5 g w tym cukry: 25,5 g |
Błonnik: 6,3 g |
Białko: 12,1 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.