Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
Placuszki jogurtowo-budyniowe, twarożek mango, truskawki
MIGDAŁY w płatkach, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), JOGURT naturalny 2% tł., Ksylitol, Mąka PSZENNA, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, JAJA kurze, Truskawki, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 836 kJ/439 kcal |
Tłuszcz: 11,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,3 g |
Węglowodany: 63,7 g w tym cukry: 17,9 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 22,2 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.