Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45 Star

Placuszki jogurtowo-budyniowe, twarożek mango, winogrona, mandarynki

SER twarogowy półtłusty, Mandarynka, Winogrona, JOGURT naturalny 2% tł., JAJA kurze, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Mąka PSZENNA, Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MIGDAŁY w płatkach, Ksylitol, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 076 kJ/257 kcal
Tłuszcz: 7,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g
Węglowodany: 38,4 g
w tym cukry: 13,5 g
Błonnik: 2,7 g
Białko: 11,9 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: