Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
Placuszki maślankowe z rabarbarem, twarożek waniliowy, truskawki
Mięta, MIGDAŁY w płatkach, Olej rzepakowy, Cukier puder, Cynamon, Mąka PSZENNA, MAŚLANKA, MLEKO spożywcze 2% tł., Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, JAJA kurze, Rabarbar, Truskawki, Miód pszczeli, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 181 kJ/282 kcal |
Tłuszcz: 10,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 35,8 g w tym cukry: 15,1 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 12,2 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.