Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.03
Placuszki okonmiyaki, sos jogurtowy
Kiełki lucerny, Imbir różowy marynowany, Mąka PSZENNA, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Cebula czerwona, Imbir, Kapusta biała, Marchew, JAJA kurze, SELER korzeniowy, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Rukola
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 484 kJ/116 kcal |
Tłuszcz: 5,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 11,5 g w tym cukry: 2,3 g |
Błonnik: 1,4 g |
Białko: 6,1 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.