Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
-
Less Gluten
Placuszki ryżowo-bananowe, twarożek z cynamonem, sos truskawkowy
MIGDAŁY w płatkach, Cynamon, Jabłko, Mąka gryczana, Mąka ziemniaczana, Proszek do pieczenia, Banan, Cukier, MLEKO spożywcze 2% tł., Ryż jaśminowy, Truskawki, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 185 kJ/522 kcal |
Tłuszcz: 12,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,9 g |
Węglowodany: 80,9 g w tym cukry: 24,8 g |
Błonnik: 6,2 g |
Białko: 20,4 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.