Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.27
Placuszki warzywne z żółtym serem podane z sosem jogurtowo-ziołowym i warzywami
Cebula biała, Brokuł, Czosnek, Bazylia, JOGURT naturalny 2% tł., Roszponka, Pomidorki daktylowe, JAJA kurze, Szczypiorek, Cukinia, Sól, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Marchew, Mąka PSZENNA, Mąka kukurydziana, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 091 kJ/261 kcal |
Tłuszcz: 11,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g |
Węglowodany: 27,5 g w tym cukry: 3,2 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 13,5 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.