Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14
Placuszki z buraka z serem wędzonym
Kiełki słonecznika, Cukier, Mąka PSZENNA, Pieprz czarny, Proszek do pieczenia, Sól, Burak, JAJA kurze, Ser wędzony (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 464 kJ/111 kcal |
Tłuszcz: 3,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g |
Węglowodany: 14,1 g w tym cukry: 3,9 g |
Błonnik: 1,6 g |
Białko: 6,7 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.