Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.22
-
Less Gluten
-
Less Carb
Placuszki z cukinii z łososiem wędzonym, sos koperkowy
Roszponka, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Kurkuma, Mąka kukurydziana, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Cebula biała, Olej rzepakowy, cukinia, JAJA kurze, Ziemniaki, Pomidorki daktylowe, Jogurt grecki light (MLEKO pasteryzowane częściowo odtłuszczone, odtłuszczone MLEKO w proszku, żywe kultury bakterii jogurtowych), Pieprz czarny, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Koperek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 804 kJ/192 kcal |
Tłuszcz: 8,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 17,9 g w tym cukry: 4,2 g |
Błonnik: 2,9 g |
Białko: 11,9 g |
Sól: 1,3 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.