Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
Placuszki z cukinii z serem halloumi, sos jogurtowo-ziołowy
cukinia, JAJA kurze, Mąka PSZENNA, Papryka ostra, Czosnek, Olej rzepakowy, Sól, Koperek, Ser halloumi (MLEKO krowie, MLEKO kozie, MLEKO owcze, sól, podpuszczka, suszone liście mięty), Cukier, JOGURT naturalny 2% tł., Pieprz czarny, Bazylia, Kolendra, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 775 kJ/185 kcal |
Tłuszcz: 7,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 15,8 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 1,6 g |
Białko: 12,6 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.