Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
Placuszki z jogurtem truskawkowym i jabłkami
jabłko, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Cukier, JOGURT naturalny 2% tł., Truskawki, Kefir 2% tłuszczu (MLEKO pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych), Mąka PSZENNA pełnoziarnista, Olej rzepakowy, Proszek do pieczenia, Soda oczyszczona, JAJA kurze
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 745 kJ/656 kcal |
Tłuszcz: 15,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 101,7 g w tym cukry: 12,9 g |
Błonnik: 8,8 g |
Białko: 28,4 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.