Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.11
-
Less Gluten
Placuszki z kalarepy i marchewki, sos pomidorowy
Kalarepa, Mąka z ciecierzycy, Marchew, MLEKO spożywcze 2% tł., Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Sól, Tymianek, Cebula biała, JAJA kurze, Natka pietruszki, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Czosnek
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 549 kJ/131 kcal |
Tłuszcz: 4,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 16,3 g w tym cukry: 7,4 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 7,0 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.