Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47
-
Less Gluten
Placuszki z kurczaka z warzywami, sos czosnkowy, ogórek
Dynia pestki, Cebula czerwona, JOGURT naturalny 2% tł., Pieczarki, Papryka czerwona, JAJA kurze, Czosnek, Olej rzepakowy, Tymianek, Kiełki słonecznika, Sól, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Mąka ziemniaczana, Mąka bezglutenowa (skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, mąka kukurydziana, substancja zagęszczająca: guma guar, dekstroza), Kurczak (pierś), Ogórek zielony, Miód pszczeli
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 009 kJ/241 kcal |
Tłuszcz: 6,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g |
Węglowodany: 29,5 g w tym cukry: 5,2 g |
Błonnik: 2,6 g |
Białko: 17,7 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.