Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.7
Placuszki z ricottą, twarożek straciatella, kiwi
Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Kiwi, Ksylitol, Mąka PSZENNA, Mąka PSZENNA pełnoziarnista, MLEKO spożywcze 2% tł., Proszek do pieczenia, Ser ricotta (serwatka z MLEKA krowiego, ŚMIETANKA, sól), JAJA kurze, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy chudy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 089 kJ/260 kcal |
Tłuszcz: 10,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,7 g |
Węglowodany: 31,2 g w tym cukry: 12,6 g |
Błonnik: 3,4 g |
Białko: 12,7 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.