Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.07
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Placuszki z zielonego groszku z indyjskim gulaszem sabji
Czarnuszka, Szpinak, JAJA kurze, Groszek zielony, Sok z cytryny, Mąka owsiana bezglutenowa, Imbir różowy marynowany, Olej rzepakowy, Czosnek, Ziemniaki, Sól, Cukinia, Sok z limonki, Pieprz czarny, Papryka czerwona, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Kmin rzymski, Kalafior, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Dynia, Curry (kolendra, kurkuma, kozieradka, papryka cayenne, kmin rzymski, koper włoski, pieprz czarny), Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 138 kJ/511 kcal |
Tłuszcz: 25,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 15,5 g |
Węglowodany: 51,5 g w tym cukry: 9,7 g |
Błonnik: 13,2 g |
Białko: 25,2 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- jaja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.