Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Less Gluten
-
Less Carb
Plastry indyka z orzechami i sosem grzybowym
Cukier, ORZECHY WŁOSKIE, Czosnek, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), ŚMIETANA 15% tł., Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), MASŁO 82% tł., Mąka ziemniaczana, Cebula biała, Rukola, Indyk, Imbir, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Grzyby
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 619 kJ/148 kcal |
Tłuszcz: 5,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g |
Węglowodany: 2,7 g w tym cukry: 0,6 g |
Błonnik: 0,7 g |
Białko: 22,4 g |
Sól: 0,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- orzechy
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.