Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Plastry indyka z orzechami i sosem grzybowym

Cukier, ORZECHY WŁOSKIE, Czosnek, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), ŚMIETANA 15% tł., Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), MASŁO 82% tł., Mąka ziemniaczana, Cebula biała, Rukola, Indyk, Imbir, Tymianek, Sól, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kolendra, Kmin rzymski, Grzyby

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
619 kJ/148 kcal
Tłuszcz: 5,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 2,7 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 0,7 g
Białko: 22,4 g
Sól: 0,1 g

Alergeny

  • gorczyca
  • mleko
  • orzechy
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: