Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53
Płatki śniadaniowe z morwą białą, jogurt brzoskwiniowy, jabłko, kiwi
jabłko, Sok z cytryny świeżo wyciskany, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Brzoskwinia, Kiwi, Morwa biała (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Płatki kukurydziane, Żurawina suszona (żurawina, cukier, olej słonecznikowy, DWUTLENEK SIARKI), Otręby PSZENNE, Płatki jaglane, Płatki OWSIANE
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 084 kJ/259 kcal |
Tłuszcz: 3,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 50,2 g w tym cukry: 26,8 g |
Błonnik: 5,8 g |
Białko: 8,3 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.