Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.09
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Poke bowl z ananasem, awokado, ogórkiem, imbirem i ryżem jaśminowym, sambalmayo
Ananas, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Imbir różowy marynowany, Kiełki słonecznika, Ogórek zielony, Ryż jaśminowy, Sól, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Pieprz cayenne, Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 789 kJ/189 kcal |
Tłuszcz: 10,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g |
Węglowodany: 20,8 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 2,5 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.