Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.49
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Poke bowl z aromatycznym ryżem, łososiem wędzonym, awokado, ogórkiem, edamame i sosem sojowym
Sok z cytryny świeżo wyciskany, Awokado Hass, Fasola edamame, Łosoś wędzony na zimno (ŁOSOŚ atlantycki, sól), Ogórek zielony, Ryż basmati, Sól, Cukier, Ocet ryżowy (woda, ryż), SEZAM czarny, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 873 kJ/209 kcal |
Tłuszcz: 10,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 15,2 g w tym cukry: 1,6 g |
Błonnik: 2,8 g |
Białko: 11,9 g |
Sól: 2,9 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.