Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star

Polędwica swojska, pasta musztardowa, chleb razowy, roszponka i cebulki marynowane

Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Cebulki marynowane (Cebulka (zawiera SIARCZYNY), woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: ryboflawiny), Polędwica swojska (mięso wieprzowe, sól peklująca, cukier), Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Roszponka, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Miód pszczeli, Sól, Pieprz czarny, .

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 104 kJ/264 kcal
Tłuszcz: 10,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g
Węglowodany: 31,7 g
w tym cukry: 5,2 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 12,6 g
Sól: 2,0 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: