Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
Polędwica swojska, pasta musztardowa, chleb razowy, roszponka i cebulki marynowane
Cebulki marynowane (Cebulka (zawiera SIARCZYNY), woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: ryboflawiny), Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Polędwica swojska (mięso wieprzowe, sól peklująca, cukier), Roszponka, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Miód pszczeli, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sól
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 993 kJ/237 kcal |
Tłuszcz: 11,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g |
Węglowodany: 24,1 g w tym cukry: 5,9 g |
Błonnik: 4,2 g |
Białko: 9,7 g |
Sól: 1,6 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.