Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44 Star

Polędwica swojska, pasta musztardowa, chleb razowy, roszponka i cebulki marynowane

Cebulki marynowane (Cebulka (zawiera SIARCZYNY), woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: ryboflawiny), Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Polędwica swojska (mięso wieprzowe, sól peklująca, cukier), Roszponka, Majonez (Olej rzepakowy rafinowany, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), Miód pszczeli, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Sól

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
993 kJ/237 kcal
Tłuszcz: 11,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g
Węglowodany: 24,1 g
w tym cukry: 5,9 g
Błonnik: 4,2 g
Białko: 9,7 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: