Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.47 Star

Polędwica swojska, pasta musztardowa, chleb razowy, roszponka i cebulki marynowane

chleb razowy 34% (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), serek 22% (ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), majonez (Olej rzepakowy, musztarda (woda, ocet, GORCZYCA, sól, przyprawy), woda, żółtka JAJ kurzych), miód pszczeli, sól, pieprz czarny), cebulki marynowane 19% (Cebulka (zawiera SIARCZYNY), woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy; barwnik: ryboflawiny), polędwica swojska 19% (mięso wieprzowe, sól peklująca, cukier), roszponka 6%

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 104 kJ/264 kcal
Tłuszcz: 10,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g
Węglowodany: 31,7 g
w tym cukry: 5,2 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 12,6 g
Sól: 2,0 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • gorczyca
  • jaja
  • mleko
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: