Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Polędwica z dorsza w sosie miso z papryką i groszkiem cukrowym, makaron ryżowy
Kiełki groszku, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, sól, woda), Olej rzepakowy, Sól, DORSZ polędwica, Chili, Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Pieprz czarny, Groszek cukrowy, Papryka czerwona, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 088 kJ/738 kcal |
Tłuszcz: 28,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16,8 g |
Węglowodany: 64,0 g w tym cukry: 11,7 g |
Błonnik: 4,1 g |
Białko: 51,2 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.