Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2 Star

Polędwica z dorsza w sosie śmietankowym ze szparagami, ryż dziki, grillowane warzywa

Cytryna, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Cebula biała, Ryż dziki, Cukinia, DORSZ polędwica, Papryka żółta, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Szparagi

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 406 kJ/336 kcal
Tłuszcz: 8,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g
Węglowodany: 40,7 g
w tym cukry: 6,3 g
Błonnik: 6,6 g
Białko: 26,2 g
Sól: 0,4 g

Alergeny

  • mleko
  • ryby i produkty pochodne
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: