Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
Polędwica z dorsza w sosie śmietankowym ze szparagami, ryż dziki, grillowane warzywa
Cytryna, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Cebula biała, Ryż dziki, Cukinia, DORSZ polędwica, Papryka żółta, Papryka czerwona, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Szparagi
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 406 kJ/336 kcal |
Tłuszcz: 8,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 40,7 g w tym cukry: 6,3 g |
Błonnik: 6,6 g |
Białko: 26,2 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.