Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.33
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Polędwiczka teriyaki na ryżu basmati z salsą mango, papryka
SEZAM biały, Sok z limonki, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Papryka czerwona, Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula czerwona, Ryż basmati, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ), Imbir różowy marynowany, Papryka czerwona, Cukier, Olej rzepakowy, Czosnek, Wieprzowina, polędwica, Sól, Pieprz czarny, Kolendra
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 741 kJ/416 kcal |
Tłuszcz: 7,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 61,1 g w tym cukry: 16,8 g |
Błonnik: 5,1 g |
Białko: 29,0 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.