Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Polędwiczka wieprzowa na musie z białych warzyw, kasza jaglana, marchewka baby
Kasza jaglana, Koperek, Czosnek, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Natka pietruszki, Ziemniaki, Sól, SELER korzeniowy, Pietruszka, Olej rzepakowy, Napój ryżowy (Baza ryżowa (woda, ryż), olej słonecznikowy, wapń, sól morska, stabilizator: guma gellan, regulatory kwasowości: fosforany potasu, witaminy: B12, D2), Cebula biała, Marchew baby, Wieprzowina, polędwica
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 699 kJ/884 kcal |
Tłuszcz: 18,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 104,8 g w tym cukry: 12,6 g |
Błonnik: 13,4 g |
Białko: 69,7 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.