Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
Polędwiczka wieprzowa w cieście francuskim w sosie botwinkowym, kopytka, blanszowane kolorowe marchewki
Marchew fioletowa, Oregano, Sok z cytryny, ŚMIETANA 15% tł., Mąka ziemniaczana, Cukier, Burak, Wieprzowina, polędwica, Pieprz czarny, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Marchew, JAJA kurze, Ciasto francuskie (zawiera MLEKO i GLUTEN), Kopytka ziemniaczane (ziemniak gotowany, mąka PSZENNA, JAJA), Koperek, Sól, Olej rzepakowy, Miód pszczeli, Marchew żółta obrana, Botwinka
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 290 kJ/786 kcal |
Tłuszcz: 28,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,6 g |
Węglowodany: 94,5 g w tym cukry: 9,2 g |
Błonnik: 8,9 g |
Białko: 37,9 g |
Sól: 1,0 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.