Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
-
Less Gluten
Polędwiczka wieprzowa w kremowym sosie z bobem i koperkiem, puree ziemniaczane, surówka marchewkowa
Koperek, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), Ziemniaki, MLEKO spożywcze 2% tł., Czosnek, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Wieprzowina, polędwica, SELER korzeniowy, Bób, Por, Pietruszka, Marchew, Sól, ŚMIETANA 15% tł., Pieprz czarny, MASŁO 82% tł., Marchew, Cebula czerwona, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 581 kJ/378 kcal |
Tłuszcz: 14,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g |
Węglowodany: 33,3 g w tym cukry: 5,9 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 30,8 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.