Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55 Star
  • Less Gluten

Polędwiczka wieprzowa w kremowym sosie z bobem i koperkiem, puree ziemniaczane, surówka marchewkowa

Koperek, Sos pieczeniowy (woda, wołowina, warzywa (marchew, cebula, por, SELER, pietruszka)), Ziemniaki, MLEKO spożywcze 2% tł., Czosnek, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Wieprzowina, polędwica, SELER korzeniowy, Bób, Por, Pietruszka, Marchew, Sól, ŚMIETANA 15% tł., Pieprz czarny, MASŁO 82% tł., Marchew, Cebula czerwona, Surówka marchewkowa z jabłkiem (marchew, jabłko, olej rzepakowy, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw)

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 581 kJ/378 kcal
Tłuszcz: 14,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g
Węglowodany: 33,3 g
w tym cukry: 5,9 g
Błonnik: 5,4 g
Białko: 30,8 g
Sól: 1,1 g

Alergeny

  • gorczyca
  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: