Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Less Gluten
Polędwiczka wieprzowa w sosie botwinkowym z pieczonymi ziemniakami, surówka koperkowa
Majeranek, Mąka ziemniaczana, Ziemniaki, Surówka koperkowa (kapusta biała (58%), majonez (20%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], koper (10%), ogórek zielony świeży (10%), marchew, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Koperek, Botwinka, Sok z cytryny, ŚMIETANA 15% tł., Pieprz czarny, Cukier, Miód pszczeli, Burak, Wieprzowina, polędwica, Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Papryka słodka, Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Czosnek
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 511 kJ/600 kcal |
Tłuszcz: 23,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 61,5 g w tym cukry: 9,1 g |
Błonnik: 8,7 g |
Białko: 43,4 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.