Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.29
-
Less Gluten
Polędwiczka wieprzowa w sosie botwinkowym z ziemniakami, mizeria
Koperek, Mąka ziemniaczana, Rozmaryn, Ziemniaki, Papryka słodka, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Botwinka, Sok z cytryny, ŚMIETANA 15% tł., Cukier, Wieprzowina, polędwica, Burak, Ogórek zielony, Czosnek, Sól, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Ziemniaki młode
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 332 kJ/318 kcal |
Tłuszcz: 12,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 33,1 g w tym cukry: 2,9 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 23,1 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.