Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35
-
Less Gluten
Polędwiczka wieprzowa w sosie brzoskwiniowym, pieczone młode ziemniaczki, brukselka
Brukselka, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Tymianek, Papryka słodka, Kurkuma, Sok z cytryny, Morele suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Kardamon, Brzoskwinia, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), MASŁO 82% tł., Wieprzowina, polędwica, Cytryna, Natka pietruszki, Olej rzepakowy, Czosnek, Sól, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 599 kJ/860 kcal |
Tłuszcz: 26,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,6 g |
Węglowodany: 82,3 g w tym cukry: 12,2 g |
Błonnik: 18,1 g |
Białko: 68,8 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.