Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
-
Less Gluten
Polędwiczka wieprzowa w sosie chrzanowym, ryż brązowy, surówka z czerwonej kapusty
Ryż brązowy, Sól, Chrzan (zawiera MLEKO, DWUTLENEK SIARKI), Wywar warzywny (zawiera SELER), Mąka ziemniaczana, MASŁO 82% tł., Pieprz czarny, ŚMIETANA 15% tł., Koperek, Natka pietruszki, Surówka z czerwonej kapusty (czerwona kapusta, jabłko, olej rzepakowy, cukier trzcinowy, sól, sok z cytryny, ekstrakt przypraw), Musztarda francuska (zawiera GORCZYCĘ), Wieprzowina, polędwica
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 232 kJ/773 kcal |
Tłuszcz: 22,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,3 g |
Węglowodany: 83,4 g w tym cukry: 8,9 g |
Błonnik: 11,0 g |
Białko: 55,5 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gorczyca
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.