Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Polędwiczka wieprzowa w sosie dyniowym, ryż brązowy, surówka koperkowa
Natka pietruszki, Ryż brązowy, Sól, Cebula biała, Olej rzepakowy, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Czosnek, Dynia, Surówka koperkowa (kapusta biała (58%), majonez (20%) [olej rzepakowy, woda, musztarda (GORCZYCA biała, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy) żółtka JAJ kurzych w proszku], koper (10%), ogórek zielony świeży (10%), marchew, sok z cytryny, cukier trzcinowy, sól, ekstrakt przypraw), Miód pszczeli, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Pieprz czarny, Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Wieprzowina, polędwica
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 484 kJ/833 kcal |
Tłuszcz: 22,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,4 g |
Węglowodany: 89,3 g w tym cukry: 5,6 g |
Błonnik: 12,1 g |
Białko: 67,2 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gorczyca
- jaja
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.