Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56 Star
  • Less Gluten

Polędwiczka wieprzowa w sosie koperkowym z ziemniakami, mizeria

Koperek, ŚMIETANA 15% tł., Ziemniaki, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Mąka ziemniaczana, bulion warzywny (baza bulionu warzywnego 69,6% (woda, sól, ekstrakt drożdży, warzywa 6,2% (marchew, cebula, por, czosnek, korzeń SELERA), olej słonecznikowy, skrobia kukurydziana, zagęszczony sok z cytryny, sól morska), woda, cukier, skrobia kukurydziana, aromaty (z PSZENICĄ, SELEREM), kurkuma), SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Cebula biała, Pieprz czarny, Wieprzowina, polędwica, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Papryka słodka, Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Majeranek, Ogórek zielony, Sól, Czosnek

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 814 kJ/434 kcal
Tłuszcz: 20,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,8 g
Węglowodany: 35,5 g
w tym cukry: 4,9 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 28,6 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • gluten
  • gorczyca
  • mleko
  • seler

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: