Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
-
Less Gluten
Polędwiczka wieprzowa w sosie koperkowym z ziemniakami, mizeria
Koperek, ŚMIETANA 15% tł., Ziemniaki, Śmietana 12% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Mąka ziemniaczana, bulion warzywny (baza bulionu warzywnego 69,6% (woda, sól, ekstrakt drożdży, warzywa 6,2% (marchew, cebula, por, czosnek, korzeń SELERA), olej słonecznikowy, skrobia kukurydziana, zagęszczony sok z cytryny, sól morska), woda, cukier, skrobia kukurydziana, aromaty (z PSZENICĄ, SELEREM), kurkuma), SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Cebula biała, Pieprz czarny, Wieprzowina, polędwica, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Papryka słodka, Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Miód pszczeli, Majeranek, Ogórek zielony, Sól, Czosnek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 814 kJ/434 kcal |
Tłuszcz: 20,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,8 g |
Węglowodany: 35,5 g w tym cukry: 4,9 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 28,6 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.